Professioneel reinigen en onderhouden voor Bedrijven, Particulieren en VVE's
 


Glasbewassing 

Als u glasbewassing laat uitvoeren aan uw bedrijf of woning, gaan wij aan de slag en zorgen wij ervoor dat uw ramen streeploos en schoon worden. Uiteraard nemen wij hier de directe omlijstingen/kozijnen en vensterbanken mee. Het ramen wassen kan zowel eenmalig als periodiek worden uitgevoerd. 

Ook is het mogelijk dat wij uw zonnepanelen reinigen met ons osmose systeem. Liggen de zonnepanelen op een schuin dak, dat is geen enkel probleem voor ons.

Voor een goed en langdurig resultaat kunnen wij ook uw kunststofkozijnen in de was zetten.
Tevens verzorgen wij ook het legen van de dakgoten en het reinigen van de boeiboorden. In Roermond en wijde omgeving verzorgen we deze werkzaamheden uiteraard ook voor particulieren. 


Werkwijze glasbewassing

Bij het wassen van uw ramen maken we gebruik van ladders. Daardoor zijn wij in staat om ramen tot een hoogte van 9,5 meter te wassen.

Bij werkzaamheden op hoogte maken wij gebruik van diverse soorten hulpmiddelen.
Eén van de veelgebruikte systemen die wij hiervoor inzetten is de telescoopwasinstallatie. Een systeem dat gebaseerd is op het gebruik van gedemineraliseerd en onthard water en waarmee we hoge en moeilijk bereikbare plaatsen kunnen bereiken. Bij de uitvoer van dit soort werkzaamheden is het ook mogelijk om een steiger of hoogwerker in te zetten waarmee de werkzaamheden kunnen worden ondersteund.


Advies en prijsopgave

Heeft u interesse om uw ramen te laten wassen? Wij komen graag naar u toe voor een kosteloze opname. 
Daarbij beoordelen wij wat voor uw pand de meest geëigende en betaalbare oplossing is. 
Aan de hand van deze informatie ontvangt u van ons een vrijblijvend advies en een passende prijsopgave.